Behandling inriktning och omfattning

Antalet patienter som söker sig till, eller remitteras till oss ökar ständigt. Det är naturligt eftersom mängden stressade och utmattningsdeprimerade människor ökar. Tempot i samhället sjunker inte, snarare tvärtom. Oron sätter sig också ofta som smärta i kroppen och om man söker behandling direkt så hinner inte symtomen få ”fäste” i kroppen. Ibland är det svårt att själv som patient, se sambandet mellan kropp och själ och behöver förstås få hjälp med det. Det är något vi gör på Norrtälje Smärt och Hälsopraktik.

Långtidssjukskrivna som i förlängningen riskerar ”utförsäkring” utgör en stor del av de patienter som söker sig till oss. Många känner sig ifrågasatta av Försäkringskassan och oroas av de skärpta tillämpningarna som gäller sjukskrivning och krav på återgång i arbete, där vet vi att man som patient behöver extra stöd och det är vi vana att ge.

Inom praktikens verksamhet har vi också kurs i stresshantering, gruppverksamhet inom Basal Kroppskännedom, avspänning, meditation, Qigong, bassängträning och stabiliseringsträning bl.a. med s.k. Bobathboll!

Välkommen till oss så hjälper vi dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: